algemeen
studenten.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Algemeen

 • Journalistiek
  Journalistiek
  http://www.studieboard.nl/studiekeuze/hbo/journalistiek
 • Presentatie geven
  PresentatieKracht is een online kennisplatform over presenteren en over alles wat er komt kijken bij het presenteren. Het is een website vol tips, reviews en nuttige informatie om ieders presentatiekracht te verbeteren, om zo in staat te zijn om overtuigende presentaties te geven. Ook handig voor studenten dus!
  http://www.presentatiekracht.nl
 • Print123
  Online copyshop / printshop
  http://www.print123.nl
 • Snorscooter
  Wij van Polderscooters zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en service voor 2- en 4-takts scooters. Wij verkopen een ruim aanbod van nieuwe en tweedehands scooters van onder meer Peugeot, Kymco en Derbi. Daarnaast verkopen wij ook een groot aantal accesoires voor uw tweewieler. U kunt bij onze winkel langskomen of eens een kijkje nemen op onze website. Wij vinden service erg belangrijk en wij zullen er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u rijgenot heeft op uw brommer of scooter.
  http://www.polderscooter.nl/scooters/snor-scooters.html
 • Studiekeuze
  Loopbaaninzicht is een jong en kleinschalig adviesbureau met adviseurs, die hun jarenlange ervaring in dienst stellen van scholieren, studenten, particulieren, bedrijven en instellingen.
  http://www.loopbaaninzicht.nl/?id=4
 • Studielening
  Kom je de maand niet meer door, wil je iets kopen wat je niet kunt betalen of heb je geld nodig voor bijvoorbeeld een studiereis? Deze website voorziet je van advies over wat betreft een studielening. Elk doel is te bereiken!
  http://www.studielening.net

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Algemeen